Gjilan.AL

G-Lan City

Zyrtare:Fahredin Duraku trajner i KFF Mitrovica

Një nga trajnerët më të mirë kosovar,mitrovicasi Fahredin Duraku, ështê trajner i ri i KFF Mitrovica.

Kështu kryesia e kampioneve bëjnë goditjen e madhe drejt sukseseve europiane.

Ja dhe njoftimi.

“Kff Mitrovica sot ka prezantuar trajnerin e paralajmëruar një ditë më parë Fahredin Duraku. Pas prezantimit është filluar me stërvitjen e parë, me të cilën po fillojm edhe fazën përgaditore për rifillimin e kampiontit 2022/2023 stinori pranveror.”