Gjilan.AL

G-Lan City

U mbajt sesion informues mbi Ligjin e Punës

Dje u mbajt sesion informues mbi Ligjin e Punës/

Sesioni u ligjërua nga Drita Klaiqi, e cila foli rreth Ligjit të Punës, llojet e diskriminimit, sigurisë, shëndetit, kontratës kolektive, etj.

Në këtë session ishin pjesëmarrëset vajza e gra nga komuniteti rom dhe shqiptar, nga Komuna e Gjilanit.

Gjithashtu, falenderojmë z. Shemsedin Mustafa nga Institucioni i Avokatit të Popullit, i cili iu bashkua këtij sesioni. /TV Gjilani/