Gjilan.AL

G-Lan City

Suplementi me 7 vitamina dhe 7 minerale që forcon dhe stimulon formimin e qelizave imune

Suplementi dietik me 7 vitamina, 7 minerale dhe 11 aminoacide forcon imunitetin dhe ndihmon nw rikuperimin e shpejtw dhe stimulon formimin e qelizave imune tw rwndwsishme pwr funksionimin efikas tw sistemit imunitar.

IMUNO BOOST A 10

Imuno Boost është i vetmi produkt në treg që përveç vitaminave dhe mineraleve, përmban deri në 11 aminoacide që janë të nevojshme për funksionimin e sistemit imunitar kur ai ka më së shumti nevojë për ndihmë.

Immune Boost A 10 ndihmon në formimin e qelizave imune të rëndësishme për funksionimin efikas të sistemit imunitar.

Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë

Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë

038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Artikull i sponsorizuar

 

The post Suplementi me 7 vitamina dhe 7 minerale që forcon dhe stimulon formimin e qelizave imune appeared first on Gazeta Shneta.