Gjilan.AL

G-Lan City

Suplementet nga Anglia që gjenden në Kosovë për të siguruar zhvillim të shëndetshëm të bebeve dhe fëmijëve

Sigurisht se për çdo prind, fëmija është personi më i rëndësishëm në jetë.

Marrë parasysh këtë, të gjithë prindërit duan që fëmijët e tyre të kenë një zhvillim të shëndetshëm dhe sigurohen që t’i marrin ushqimet e duhura me vlera ushqyese.

Por, siç edhe tregojnë ekspertët, ndonjëherë nuk mjafton vetëm ushqimi për t’i marrë vlerat e duhura ushqyese dhe duhet ndihma e suplementeve.

Më e rëndësishme se kaq, është zgjedhja e brendit të duhur të suplementeve në mënyrë që të shmangen efektet anësore dhe njëkohësisht të maksimalizohen benefitet shëndetësore.

Në Kosovë gjenden suplementet për fëmijë nga brendi më i mirë në Britani –Vitabiotics.

Suplementet nga Vitabiotics janë krijuar nga ekspertët e nutricionit për ta përcjellë fëmijën tuaj që nga lindja e deri në adoleshencë përmes produkteve WellBaby dhe WellKid.

Produktet e WellBaby janë të përshtatshme për bebet deri në moshën 4 vjeçare ndërsa WellKid i plotësojnë kërkesat nutritive të fëmijëve në periudhën kur rritja dhe zhvillimi ndodhin me hapa më të shpejtë – kryesisht nga mosha 4 deri në moshën 12 vjeçare dhe nuk përmbajnë ngjyrues, ëmbëlsues, shije artificiale, laktozë apo kripë.

Suplementet janë të kualitetit superior dhe kujdesen që fëmija juaj ta ketë zhvillimin e duhur e të shëndetshëm prej lindjes e deri në rritje.

I gjeni nëpër barnatoret më të frekuentuara të qytetit tuaj

The post Suplementet nga Anglia që gjenden në Kosovë për të siguruar zhvillim të shëndetshëm të bebeve dhe fëmijëve appeared first on Gazeta Shneta.