Gjilan.AL

G-Lan City

Super-aksioni “John Wick 4” arrin në Cineplexx me eventin Pre Premiere, ku do të ketë super-shpërblime!

Ikona e aksionit, Keanu Reeves rikthehet në kapitullin e katërt të “John Wick” me më shumë aksion se sa që kemi parë ndonjëherë.

John Wick, aksioni i shumëpritur i cili ka sjellur ekskluzivitet të madh gjatë dekadës tani po arrin në Cineplexx me pjesën e katërt. Aksioni arrin këtë të mërkurë, më 22 mars dy ditë me herët para premierës botërore. Kinemaja Cineplexx, për këtë film do të organizojë eventin Pre Premiere në të dy kinematë, në Prishtinë dhe në Prizren duke filluar nga ora 19:00 ku do të ketë shumë shpërblime.

Ngjarja e filmit është vazhdimi i pjesës së tretë ku John Wick zbulon një rrugë për të mposhtur The High Table. Por përpara se të fitojë lirinë e tij, Wick duhet të përballet me një armik të ri i cili ka aleanca të fuqishme anembanë globit dhe fuqi që i kthejnë miqtë e vjetër në armiq. Aktorët e ri që i bashkohen pjesës së katërt janë, Bill Skarsgård i cili i bashkohet si Marquis de Gramont, një nga anëtarët e High Table të cilën John Wick e sfidon; legjenda e filmave aksion të arteve marciale Donnie Yen si një vrasës i verbër i High Table, i cili është një mik i vjetër i John Wick. Ky super-aksion është vlerësuar me 93% nga faqja e kritikëve të filmave Rotten Tomatoes.

Gjatë eventit do të dhurohen shpërblime të ndryshme në të dy kinematë.

Në kinemanë në Prishtinë do të dhurohen:

Një Laptop Gateway SLIM nga EGS Laptops

2x Syze Emporio Armani nga Optika Simon

3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Reload Shooting Range

Një orë Casio nga IAS Watches – Jewelry – Optics

5x Kupona me vlerë 30€ për derivate në Kastrati Group

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga GEOX

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Tudorshttps://www.instagram.com/p/Cp3Fo8rInqO/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=675&rd=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com&rp=%2Fsuper-aksioni-john-wick-4-arrin-ne-cineplexx-eventin-pre-premiere-ku-te-kete-super-shperblime%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2325.9000000953674%2C%22ls%22%3A747.2999999523163%2C%22le%22%3A1343.9000000953674%7D

Ndërsa në kinemanë në Prizren do të dhurohen:

3x Anëtarësi 1 vjeçare me 50 fishekë nga Poligoni Iliria 2

Një orë Casio nga IAS Watches – Jewelry – Optics

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Hatemoglu

Reklama

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Chausseahttps://www.instagram.com/p/Cp3Fo8SIPsq/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=675&rd=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com&rp=%2Fsuper-aksioni-john-wick-4-arrin-ne-cineplexx-eventin-pre-premiere-ku-te-kete-super-shperblime%2F#%7B%22ci%22%3A1%2C%22os%22%3A2330.7999999523163%2C%22ls%22%3A747.2999999523163%2C%22le%22%3A1343.9000000953674%7D

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx , ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS  apo direkt në kinema prej orës 15:30.

The post Super-aksioni “John Wick 4” arrin në Cineplexx me eventin Pre Premiere, ku do të ketë super-shpërblime! appeared first on KultPlus.