Gjilan.AL

G-Lan City

Sot bëhet varrimi i të riut Tris Shaqiri

Sot bëhet varrimi i të riut që vdiq në moshen 2 vjeçare Tris (Ilir) Shaqiri.

Varrimi bëhet me namazin e drekës, në varrezat e qytetit të Gjilanit.

Siç merr vesh 06 Press i riu ishte për shërim në Turqi ku edhe ka ndërruar jetë.

Ky është njoftimi i familjarëve:

Njoftim mortor

Me dhembje dhe pikëllim të thellë njoftojmë familjarët, miqtë dhe të gjithë dashamirët e familjes sone se sot me datën 06.03.2023, më i dashuri ynë Trisi, ka ndërruar jetë.

Varrimi bëhet me datën 07.03.2023 me namazin e drekës, në varrezat e qytetit të Gjilanit.

Qofshë i Xhehnetit o biri jonë , do të kujtojmë me buzëqeshje gjithmonë, sepse i buzëqeshur ke qenë gjithmonë.