Gjilan.AL

G-Lan City

Sot bëhet hapja e lokalit të modës Kleita Fashion Designer në Gjilan

Sot bëhet hapja e lokalit të modës Kleita Fashion Designer në Gjilan. 

Kleita Fashion Designer ofron fustane me stil unik, me material të përkryer, nga dizajnet e thjeshta e deri tek vellot për nuse.

Të dukesh bukur, përveç që është e rëndësishme dhe të jep një konfidencë gjithashtu reflekton edhe në brendësi.

Zgjedhje e pafund për fustane solemne dhe nusërie, të gjitha në lokalin Kleita Fashion Designer në Gjilan.

Kleita Fashion Designer ju dhuron pafund mundësi zgjedhje, fustane me stil unik, me material të përkryer, nga dizajnet e thjeshta e deri tek vellot për nuse.

Për t’u dukur bukur, unike dhe rehat në atë çfarë vesh vizitoni Kleita Fashion Designer në lokacionin e ri që e ka hapur në Gjilan.

Adresa: rruga Isuf Baftijari, tek kompleksi “AR Katana“, Gjilan.