Gjilan.AL

G-Lan City

Shtëpia e Bardhë thotë se nuk ka regjistra të vizitorëve në shtëpinë e Bidenit

Shtëpia e Bardhë ka thënë se nuk ka regjistra të vizitorëve për shtëpinë private të presidentit Joe Biden.

Republikanët kanë kërkuar të shohin regjistrat në shtëpinë e tij në Delaware, ku u gjetën dokumente të klasifikuara nga koha kur ai ishte nënpresident.

Të hënën, zyra e këshilltarit të Shtëpisë së Bardhë tha se nuk është praktikë standarde të mbash shënime se kush i viziton shtëpitë private të presidentëve.

Të paktën 20 dokumente janë gjetur në shtëpinë e Biden dhe në një zyrë që ai përdorte në Uashington.

Dokumentet datojnë që nga koha e tij si zëvendëspresident nën administratën Obama. Disa prej tyre u shënuan “Top Secret” – niveli më i lartë i klasifikimit – ka raportuar CBS News.

The post Shtëpia e Bardhë thotë se nuk ka regjistra të vizitorëve në shtëpinë e Bidenit appeared first on Klan Kosova.

[#item_full_content]