Gjilan.AL

G-Lan City

Seriali ‘The Power’ së shpejti në Amazon Prime Video

Në fund të këtij muaji në Amazon Prime Video do të lansohet seriali i titulluar “The Power”.

Aktoret, në mesin e tyre Toni Collette e Auli’i Cravalho, në serialin e ri “The Power” tregojnë aftësitë e tyre në një nivel tjetër.

Kjo dramë e cila bazohet në romanin e Naomi Alderman me po këtë titull të vitit 2026, paraqet vajza të reja të cilat kanë elektricitet në gishtat e tyre. Kjo i bën të fuqishme. Ato tani shfrytëzojnë fuqitë e tyre për t’u mbrojtur nga të tjerët.

Fuqitë u ndihmojnë që t’i ndjekin aspiratat dhe të luftojnë për të drejtat e tyre si kurrë më parë.

Këtë grup të vajzave me fuqi të mbinatyrshme e udhëheq aktorja Toni Collette.

Kjo fuqi bëhet pjesë e botës së vajzave nga i gjithë globi, dhe ajo fuqi nuk mund t’u merret.

Vajzat me elektricitet në gishtërinjët e tyre kuptojnë se këtë fuqi mund tua japin edhe grave në moshë, që do të thotë se e tërë gjinia femërore në botë pajisen me këto fuqi.

Sezoni i parë i serialit “The Power” pritet ka nëntë episode. Ai do të lansohet me 31 mars 2023 në Amazon Prime Video./21Media/ KultPlus.com

The post Seriali ‘The Power’ së shpejti në Amazon Prime Video appeared first on KultPlus.