Gjilan.AL

G-Lan City

Seria komike ‘Frasier’ nuk do të jetë e vendosur në Seattle

Seria komike Frasier në rikthimin e saj nuk do të jetë e vendosur në Seattle.

Versioni origjinal nis me Doktor Frasier Crane, luajtur nga Kelsey Grammer, që lë Bostonin dhe shpërngulet në Seattle për të punuar në radio.

Mirëpo, në rikthimin e kësaj serie, protagonisti do të jetë duke jetuar dhe vepruar në Boston, ku edhe kishte jetuar personazhi në fjalë gjatë kohës sa ishte pjesë e botës fickive të serisë Cheers.

Crane së pari kishte dalë si personazh nga hit-seria komike Cheers, dhe më pas ishte krijuar një spin-off seri e përqendruar rreth jetës dhe veprimtarisë së tij./KultPlus.com

LOS ANGELES, CA – JUNE 9: Kelsey Grammar, famous for his role as Frasier photographed June 9, 2005 in the Lucy Bungalow, his office on the Paramount Studios lot, Los Angeles, California(Photo Paul Harris/Getty Images)

The post Seria komike ‘Frasier’ nuk do të jetë e vendosur në Seattle appeared first on KultPlus.