Gjilan.AL

G-Lan City

Sali Hasani ushtrohet së bashku me mjeshtrin e madh të Karatesë Kazuaki Kurihara

Klubi i Karatesë Drita ka njoftuar që traineri Shihan Sali Hasani është në trajnim me kampionin e shumëfishtë botërorë Kazuaki Kurihara. Me poshte mund ta lexoni njoftimin e plotë:

Karateja nuk ka fund!
Trajneri ynë, Shihan Sali Hasani, trajnim me mjeshtrin e madh të karatesë me përmasa botërore, kampionin e shumfishtë botëror njëherit edhe Instruktorin nga Asociacioni i Karatesë në Japoni, ” Kazuaki Kurihara”, (Kampionin e shumfishtë Botëror, dhe JKA)
OSS! ????

#kkdrita #colihalili #blerimhajdari #Drita #karateklub #karatemaster #japankarateassociation /G-Lan City/Gjilan.AL/