Gjilan.AL

G-Lan City

Pensionohet sekretari i Gjimnazit Shoqëror “Zenel Hajdini”, Reshat Behluli

Sot me datën 10.02.2023 u pensionua sekretari i Gjimnazit Shoqëror “Zenel Hajdini”, z. Reshat Behluli.

Përveç punës dhe angazhimit të tij si sekretar i shkollës tash e 25 vite, Reshati me vullnetin dhe motivin e tij është kujdesur çdo ditë që ambienti i kampusit të shkollave të mesme të duket pastër dhe bukur. 

Mirënjohës dhe falëderues për kontributin e tij profesional, njerëzor dhe vullnetmirë.

Shëndet dhe pensionim të rehatshëm i nderuar sekretar, Reshat Behluli.