Gjilan.AL

G-Lan City

PDK në Gjilan bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në përvjetorin e Epopesë së UÇK-së

PDK në Gjilan në shenjë nderimi dhe respekti për shënimin e ditëve të lavdishme të Epopesë së UÇK-së bënë homazhe te varrezat e dëshmorëve në Gjilan.

Ky është postimi i tyre: Në shenjë nderimi dhe respekti për shënimin e ditëve të lavdishme të “Epopesë së UÇK-së”, bashkë me Rininë Demokratike të Kosovës bëmë homazhe te varrezat e dëshmorëve në Gjilan.

Respekt për çdo luftëtarë të UÇK-së.

Lavdi Dëshmorëve!