Gjilan.AL

G-Lan City

Ozon Terapia bëhet në poliklinikën “EndoMedica” në Prishtinë

Ozon Terapia bëhet në poliklinikën “EndoMedica” në Prishtinë nën monitorimin e mjekëve specialistë të endokrinologjisë

Terapia e ozonit apo “PASTRIMI I GJAKUT” si e quajnë pacientët që tashmë kanë bërë më herët trajtim të tillë jashtë vendit, është një trajtim mjekësor i aplikuar nga mjeket tona Endokrinologe dhe të specializuara për Ozone terapi, që fut ozonin në trup përmes përzierjes së Ozonit me gjakun tuaj dhe kthimit me infuzion ose përmes ekspozimit të tërë lëkurës së trupit tuaj brenda kabinës së Ozonit në Saunën e Ozonit.

Ozoni në trup duke formuar peroksid hidrogjeni në mjedisin e lëngshëm në trupin tuaj aktivizon mekanizmat antioksidues, sistemin imunitar dhe mekanizmat e tjerë neuro-humoral kundër stresit oksidativ duke kriju efektin mrekullues te quajtur edhe “vaksinim fiziologjik” per imunitet e sëmundje të shumta kronike.

Ne jemi Poliklinika e parë në Kosovë dhe regjion që ofrojmë këtë shërbim, nën përkujdesje të mjekeve specialiste Endokrinologe dhe me specializime adekuate për këtë trajjtim dhe me aparaturë të bazuar në teknologji gjermane. Ekipi ynë do të ju ofroj siguri, dhe rezultate të knaqshme. Na shkruani ( edhe në viber dhe ëhatsaap ) për më shumë.

Tel. +383 45 960 666

Artikull i sponsoriuar

The post Ozon Terapia bëhet në poliklinikën “EndoMedica” në Prishtinë appeared first on Gazeta Shneta.