Gjilan.AL

G-Lan City

Njoftim për regjistrimin e lëndëve për semestrin veror – programi master për vitin akademik 2022/2023

Njoftohen studentët e nivelit Master programi: E-qeverisja dhe SKIA se afati për regjistrimin e lëndëve për semestin veror, për vitin akademik 2022/2023 do të jetë i hapur nga data 05.04.2023  deri më datë 12.04.2023.