Gjilan.AL

G-Lan City

Njoftim për ditë pushimi

Bazuar në Ligjin Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, ditë pushimi do të jenë:

E hënë, 10 prill 2023 – Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës,

E martë, 11 prill 2023 – Pashkët Katolike,

E hënë, 17 prill 2023 – Pashkët Ortodokse dhe

E premte, 21 prill 2023 – Bajrami i Madh, dita e parë.

 

Urime dhe gjithë të mirat!