Gjilan.AL

G-Lan City

Nagavci uron mësuesit për 7 Mars: Njoh dhe vlerësoj pafundësisht punën tuaj

Sot shënohet 7 Marsi – Dita e Mësuesit në Kosovë dhe në të gjitha trevat shqiptare.

Me këtë rast ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka uruar të gjithë mësimdhënësit derisa thotë se si ish-mësimdhënëse njeh dhe vlerëson punën e tyre.

“Të dashur mësimdhënës. Po shënojmë sot një ditë të rëndësishme të historisë tonë kombëtare, 7 Marsin – Ditën e Mësuesit dhe të shkollës shqipe. Dita që simbolikisht shënon rrugëtimin e gjatë të zhvillimit dhe të avancimit të shoqërisë shqiptare. Të një pune të jashtëzakonshme dhe një përpjekje të pareshtur për të ndriçuar rrugën e brezave të tërë. Mësimdhënia mbi të gjitha është një mision sidomos në rrethanat në të cilat jemi gjendur ne, kur krahas arsimit është bartur brez pas brezi edhe fryma e atdhedashurisë dhe kërkesës së fuqishme për liri e shtet.

Sot misioni ynë mbetet këmbëngulja për punë dhe përkushtim, angazhim të gjithmbarshëm të mësimdhënësve tanë për ta avancuar mësimdhënien dhe për ta bërë atë konkurrente me vendet e zhvilluara.

Si mësimdhënëse dje, dhe si ministre sot, njoh dhe vlerësoj pafundësisht punën tuaj. Do të vazhdoj të jem zëri juaj në përpjekjen për të bërë më të mirën për fëmijët tanë”, thotë ajo mes tjerash.

/GazetaSinjali/

The post Nagavci uron mësuesit për 7 Mars: Njoh dhe vlerësoj pafundësisht punën tuaj appeared first on Sinjali.