Gjilan.AL

G-Lan City

Kontrolloni shëndetin tuaj me paketën e gjerë të testeve për diabetin në Spitalin Premium!

Pako diabeti vetëm për 45 euro

Merrni një set të plotë teste, duke përfshirë: HbA1c, glikemi, Urine, hemogram, ure, kreatinine, AST, ALT, kolesterol, trigliceride, HDL, LDL, Bilirubina dhe vizite te endokrinologu-diabetologu.

Mos prisni deri sa të jetë vonë, rezervoni termin tuaj sot dhe siguroni qetësinë tuaj.

Na vizitoni tani në Premium Hospital dhe sigurohuni për një shëndet të mirëfilltë.

Quality Healthcare!

Na kontaktoni dhe caktoni terminin tuaj përmes numrave të telefonit:

+38344535455

+38338600106

Gjindemi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 4të.

Artikull i sponsorizuar

The post Kontrolloni shëndetin tuaj me paketën e gjerë të testeve për diabetin në Spitalin Premium! appeared first on Gazeta Shneta.