Gjilan.AL

G-Lan City

Komuna e Gjilanit, nesër mban takim me Gratë e Gjilanit

Komuna e Gjilanit, nesër ka organizuar takim me Gratë e Gjilanit shkruan Radio Star.

Duke filluar nga ora 16:00 në Kuvendin komunal të Gjilanit, do të mbahet takimi me Gratë e Gjilanit.

Drejtoria e Financave ka ftuar gjitha gratë të marrin pjesë në këtë takim, pasi mund të japin propozimet e tyre për idetë dhe projektet e tyre.

Ftesë për takimin me Gratë e Gjilanit, nesër (e ejte) ora 16:00, salla e Kuvendit Komunal. /Radio Star/