Gjilan.AL

G-Lan City

Klubi Urban Bike sot kthehet nga Ksamili

Klubi i Çiklizmit “Urban Bike” para 8 ditësh ishin nisur nga Gjilani për në Ksamil me biçikleta. Pas 8 ditësh ata sot do të kthehen në Gjilan. Urban Bike ka organizuar pritjen e tyre në Sheshin e Gjilanit.

Postimi i plotë:

Gjiro Tradicionale e Klubi Urban Bike 06
Këtë vit TOUR DE KSAMIL 2022/2023 1300 Km CYCLING
Klubi Urban Bike 06 Sot më datë 20.05.2023 organizonë pritjen madhështore prej orës 13:45 deri 14:45 në sheshin Agim Ramadani për
SUPER ÇIKLISTËT – AMBASADORËT E GJILANIT
Të cilët përmesë Çiklizmit-Pedalimit duke reflektuar me targën 06 kanë përfaqësuar qytetin tonë GJILANIN duke pedaluar 1300 Km nëpër Maqedonin e Veriut, Shqipëri dhe anasjelltas …
Andaj KUB 06 ftonë të gjithë Çiklistët, dashamirët e Çiiklizmit dhe gjithë qytetarët qe sot ti presim sa më mirë SUPER ÇIKLISTËT dhe ti tregojmë se ju jeni ata që na bëtë të ndihemi KRENAR me vlerat tona Europiane dhe qytetare .
Mos harro Te SHESHI 13 45 do të ketë muzikë dhe koktej rasti si dhe do të bëhet ceremonia e falenderimit dhe mirënjohjes për 13 Çiklistët
Do të jetë nderë për neve si klub sportiv dhe si qytetar të Gjilanit të prezentojnë në këtë organizim edhe stafi i zyrës së Kryetarit të Komunës tonë
z. Alban Hyseni , Leonora Morina Bunjaku , Kushtrim Zeqiri si dhe Mediat lokale
Me Respekt STAFI KUB 06
WELLCOME BACK …. /G-Lan City/Gjilan.AL/