Gjilan.AL

G-Lan City

Klubi i Karates “Drita” ushtrohet së bashku me K.K. Lybetenin

Klubi i Karates “Drita” është ushtruar së bashku me klubin mik Klubin e Karates “Lybeteni”. Më poshtë mund ta shihni postimin e plotë të KK Dritës:

Nje stervitje ndryshe mes te dy klubeve dhe miqeve, me plote dinamike dhe atraktivitet.

K.K. Lybeteni – sensei Raif Musa me trajneret Afrim Krasniqi dhe Fitim Sadiku ,dhe me nxeneset e tyre ishin musafir ne klubin tone.

Dhe ku ka me mire se kur gershetohen dy shkolla te karatese dhe spjegohen teknikat bazike kihon dhe kata, dhe teknikat luftarake kumite, sepse KARATE-ja eshte NJE.

Kjo praktike e mbremshme e rrite perveq bashkepunimit te sinqert edhe zhvillimin e hapave te metejm te sukseseve qe do te vijn pas…

Falemnderit dhe rrespekt qe na nderuat!

Oss /G-Lan City/Gjilan.AL/