Gjilan.AL

G-Lan City

Ilmi Mustafa i gëzohet rritës së AAK-së në Gjilan

Ilmi Mustafa përmes postimit te tij i gëzohet rritës së AAK-së në Gjilan.

Ndihem jashtëzakonisht mirë që shoh rriten e AAK-së në Komunën e Gjilanit ku çdo ditë ndodh diçka e re, secilën ditë i bashkohen figura të ndershme e të respektuara gjilanase, njerëz të dëshmuar e familje të mëdha.

Aleanca po rritet gjithandej Kosovës!

Aleanca po rritet fuqishëm këtu në Gjermani, po fuqizohet në Austri, në Francë, në Zvicër e kudo që jetojnë shqiptarë. Kënaqësi me i pa shqiptarët të rreshtuar në anën e drejtë dhe në të vërtetën historike dhe politike.

Ardhëshi me të mira e dalshmi faqebardhë! /Kryelajmi/