Gjilan.AL

G-Lan City

Hyseni: “Po punojmë shumë për infrastrukturë cilësore në lokalitete të Gjilanit

Kreu i Komunës së Gjilanit, Alban hyseni, duke vënë në spikamë punimet që po realiziohen në lokalitete të ndryshme në infrastrukturën rrugore e të gjashme, ka potencuar se, krahas asfaltimit të rrugëve, në lagjen “Dheu i Bardhë:, gjegjëissht te shkolla Fillore “Rexhep Elmazi”, po zhvillohen paralelisht punime në rregullimin e trotuarit, si dhe parkingjeve anësore për nevojat e shkollës.

P o s t i m i

Asfaltimi i rrugës
Rregullimi i trotuarit dhe
Krijimi i parkingjeve anësore për nevojat e shkollës
afër shkollës fillore “Rexhep Elmazi” dhe QMF “Dheu i Bardhë”.
Po punojmë shumë për infrastrukturë cilësore në çdo lokalitet. /TV Gjilani/