Gjilan.AL

G-Lan City

Grupi vullnetarë nga Zhegra, gjithëmonë të gatshëm për manifestimin tradicional

Sa herë që vjen Maji, ata janë të gatshëm dhe të parët në organizim!

Këta janë:

Rrahim Bajrami
Zeqir Isufi
Komandant ZHEGRA
Qahil Halili
Sami Fazliu
Shefket Hamdiu
Naim Kadriu
Rama Isufi

Respekt. /Gjilani Press/