Gjilan.AL

G-Lan City

Gjilan- Kamerat e sigurisë kapin të moshuarin duke vjedhur syzet e shtrenjta

Një i moshuar ka vjedhur syza të shtrenjta në një lokal në Gjilan.

Sipas pamjeve të kapura nga kamerat e sigurisë shihet se si një burrë i merr syzat nga tavolina ku ishin dhe më pas largohet nga lokali ku po qëndronte.

Sipas qytetarit që ka raportuar rastin syzat janë në vlerë prej 150 eurosh.