Gjilan.AL

G-Lan City

Forconi kockat e juaja me suplementin e kombinuar kalcium dhe vitaminë D

KALCIJ PLUS A 20 (EFFERVESCENT)

Kockat e forta janë themeli i një trupi të shëndetshëm, por me kalimin e moshës, kockat tona mund të bëhen më të dobëta dhe më të prirura për t’u thyer.

Ky suplement inovativ kombinon dy lëndë ushqyese thelbësore – kalciumin dhe vitaminën D – për të ndihmuar në mbështetjen e densitetit dhe forcës së kockave. Formula unike është përmirësuar me A20, një përbërës natyral që ndihmon trupin të përthithë kalciumin në mënyrë më efektive.

Me Calcium Plus A20, mund të jeni të sigurt se po merrni mbështetjen e kockave që ju nevojitet për të jetuar jetën në maksimum.

Matkos SHPK Rr. Zija Shemsiu, Ulpianë, Prishtinë

Matkos SHPK Rr. Shpëtim Robaj nr.289, Prishtinë

038 733 744 dhe +383 (0)49 159 159

Artikull i sponsorizuar

The post Forconi kockat e juaja me suplementin e kombinuar kalcium dhe vitaminë D appeared first on Gazeta Shneta.