Gjilan.AL

G-Lan City

Fillojnë xhirimet e filmit “Burri i shtëpisë”

Me skenar dhe regji të Andamion Murataj e me producent Ismet Sijarina kanë filluar xhirimet e filmit “Burri i shtëpisë”, shkruan KultPlus.

Projekti është kooproduksion i shtatë shteteve, duke përfshirë edhe mbështetjen nga Eurimage.

Në këtë projekt filmik kooproduksion është edhe Qendra Kinematografike e Kosovës, mbështetje që i është bërë në vitin 2021. / KultPlus.com

The post Fillojnë xhirimet e filmit “Burri i shtëpisë” appeared first on KultPlus.