Gjilan.AL

G-Lan City

Ferizaj prezanton tre palë fanellat e reja

Ferizaj ka prezantuar fanellat e reja për stinorin pranveror.

Skuadra elitare kosovare është veshur nga brendi italian Macron.

Ferizaj ka prezantuar tre palë fanella, vendas, mysafirë dhe fanellën e tretë.

 

Njoftimi i plotë ngq FC Ferizaj:

𝐅𝐂 𝐅𝐞𝐫𝐢𝐳𝐚𝐣 𝐯𝐢𝐬𝐡𝐞𝐭 𝐢 𝐭𝐞ë𝐫𝐢 𝐧𝐠𝐚 𝐛𝐫𝐞𝐧𝐝𝐢 “𝐌𝐚𝐜𝐫𝐨𝐧”

FC Ferizaj njofton se është kompletuar seti i veshjeve sportive, të cilat janë prodhim i kompanisë së njohur “Macron”.

Po punohet çdo ditë, e përherë më shumë që të arrijmë profilizim në aspektin sportiv.

Para dy ditësh lojtarët kanë marrë komplet setin, duke filluar nga çantat e rrugës e deri tek dorëzat që janë aq të nevojshme në kohën e dimrit.

FC Ferizaj