Gjilan.AL

G-Lan City

Eco-Higjiena: Ekipet tona operative do të jenë në punë edhe me rastin e Fiter Bajramit

N J O F T I M

Të gjithë klientëve të shërbimeve tona ju urojmë festën e Fitër Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet dhe mbarësi në familjet tuaj !Njëherit falënderojmë të gjithë klientët të cilët gjatë gjithë këtyre viteve me besnikëri po i kryeni obligimet ndaj nesh,ndërsa ata pak për çfarëdo arsye kanë ngecur në kryerjen e obligimeve i ftojmë ti kryejnë po ashtu ,në të mirë të ambientit dhe shoqërisë .

Shfrytëzojmë rastin të ju njoftojmë se ekipet tona operative do të jenë në punë edhe me rastin e kësaj feste.

Me respekt ,

Eco- Higjiena SH. P. K.