Gjilan.AL

G-Lan City

E dhimbshme, vdes mjeku nga Gjilani, në ditën kur kujtonte 3 vjetorin e shuarjes së babait të tij!

Gjilani është tronditur mëngjesin e sotëm nga vdekja e hershme e një doktori.

Stomatologu i njohur, Rasim Sefiu ka vdekur papritmas në moshën 35 vjeçare.

Vdekja e tij erdhi pikërisht në 3 vjetorin e shuarjes së babait të tij, poashtu mjek.

Sefiu la prapa vetës gruan dhe dy fëmijë.