Gjilan.AL

G-Lan City

Drejtoria e Arsimit në Gjilan, vazhdon me promovimin e profileve profesionale të Shkollës së Mesme Teknike “Mehmet Isai”

Orientimi profesional mbetet njëri nga objektivat kryesore për Drejtorin e Arsimit në Gjilan.

Këtë javë do të jetë promovimi i profileve profesionale të Shkollës së Mesme Teknike “Mehmet Isai”

DKA në Gjilan, ka ftuar të gjithë prindërit dhe nxënësit e shkollave fillore që me datën 03.05.2023 të bashkohen, dhe njoftohen nga afër me profilet profesionale të kësaj shkolle.

Duke filluar nga ora 11:00 në Teatrin e Qytetit në Gjilan.

Punët dhe idetë e mira tashmë po realizohen! /radiostargjilan/