Gjilan.AL

G-Lan City

Call of Duty: Mobile do të zëvendësohet nga Warzone Mobile

Saga Microsoft-Activision Blizzard vijon. Ndërsa kompanitë vazhdojnë të shtyjnë përpara marrëveshjen 68.7 miliardë dollarëshe, disa detaje mjafton interesante janë zbuluar.

Më e fundit është një informacion intrigues për të ardhmen e Call of Duty në mobile. Në një përgjigje drejtuar Autoritetit Britanik të Tregjeve dhe Konkurrencës, sugjerohet një braktisje graduale e Call of Duty: Mobile me kalimin e kohës pas debutimit të Warzone Mobile.

Warzone Mobile pritet të debutojë në fund të vitit. GameRadar raporton se Call of Duty: Mobile ka sezonet e tij dhe një battle pass. Do të mbështetet në sistemin e përparimit të variantit për PC dhe konsola.

Por nuk do të ketë një shkëmbim me Warzone Mobile dhe versioneve të tjera.

Është një lëvizje e pritur e unifikimit të ekosistemit Call of Duty, por nuk është e qartë çfarë do të bëhet me CoD: Mobile dhe çdo gjë tjetër që kanë arritur lojtarët në të. /PCWorld Albanian

The post Call of Duty: Mobile do të zëvendësohet nga Warzone Mobile appeared first on PCWorld Albanian.