Gjilan.AL

G-Lan City

Banorët kërkojnë përfundimin e rrugës Gjilan-Ferizaj

Në emisionin “Mëngjesi me Arben Ahmetin” në një lidhje direkte me gazetaren Egzona Shala në rrugën Gjilan-Ferizaj që tre muaj kanë filluar punimet e kësaj rruge dhe për shkak të këtyre rrugëve janë ankuar edhe banorët.

Për shkak të ndalimit të kësaj rruge ka shkaktur edhe rrezik për banorët pasi që ata nuk mund të udhtojnë në këtë të rrugë për mos rregullimin dhe për këtë ata gjithashtu kanë bërë edhe një protest.

Njëri nga banorët e kësaj lagje ka thënë se për shkaka të kësaj rruge këmi mbetur në mëshirën e zotit si dhe ka tregur se që te muaj këtë rrugë vetëm kanë filluar dhe kanë mbetur në gjysmë.

“Kjo rrugë ka filluar që tre muj vetëm i kanë grry nuk jane të informuar për asgje kemi qenë në komunën e Gjilanit edhe të Ferizajti, jemi në hallë të madhe me ra një shi ne friksohemi nuk po dimë ku me bo kërkes jemi drejtuar edhe ministri të drejtësisi kemi bo mbi 100 nënshkirime po kurgjo nuk u marr për bazë”, ka thënë një qytetarë. /Gazeta10/