Gjilan.AL

G-Lan City

Avdil Ibishi e quan të turpshme sjelljen e drejtorit Mentor Mihovci

Avdil Ibishi ka shkruar në rrjetet sociale se nuk e ka takuare madje as dy minuta në takim drejtori i shërbimeve publike mentor Mihovci. Unë nuk mundem të hypi në aktin e dytë për shkak të gjendjes shëndetësore dhe vërtet është e turpshme sjellja e këtij drejtori duke vazhduar me diskriminim ndaj personave me aftësi të kufizuar.

Avdil Ibishi është ndier keq të hënën kur nuk ka mundur të realizojë një takim dy miniutësh me drejtorin e shërbimeve publike Mentor Mihovci.

Ibishi ka shkruar në rrjetet sociale se gjesti i këtij drejtori është i turpshëm. “Sot me datën 15 maj në Gjilan kishim takim me drejtorin e shërbimeve publike Mentor Mihovci, por nuk u realizua ky takim shkaku që nuk deshti të vije poshtë për dy minuta marrëveshje. Gjendja ime nuk mundet të hyp në katin e dytë për marrëveshje kjo është e turpshme. Respekt nga shokët e punës që më përkrahën dhe refuzuan takimin dhe vazhdon diskriminimi ndaj personave me aftësi të kufizuara” ka shkruar Ibishi. /rajonipress/