Gjilan.AL

G-Lan City

“Avatar: The Way of Water” filmi i gjashtë në histori që tejkalon 2 miliardë dollarë

Pas gjashtë javësh publikim, vazhdimi i suksesshëm i James Cameron “Avatar: The Way of Water” ka tejkaluar 2 miliardë dollarë në shitjet globale të biletave.

Është filmi i gjashtë në histori që kapërcen momentin historik, duke iu bashkuar një klubi ekskluziv “Avengers: Endgame”, “Titanic”, “Star Wars: The Force Awakens” dhe ” Avengers: Infinity War.”

Cameron është përgjegjës për tre nga gjashtë filmat me fitimet më të larta të të gjitha kohërave. Ai është gjithashtu regjisori i vetëm me tre filma që ka kaluar 2 miliardë dollarë.

Veçanërisht, “The Way of Water” ka arritur zyrtarisht qëllimin e lartë që Cameron i vendosi vetes përpara publikimit të filmit.

Ai tha se “Avatar 2” duhet të bëhet një nga tre ose katër filmat më fitues të të gjitha kohërave./pressonline/ KultPlus.com

The post “Avatar: The Way of Water” filmi i gjashtë në histori që tejkalon 2 miliardë dollarë appeared first on KultPlus.