Gjilan.AL

G-Lan City

Apple iPhone 15 Pro do të ketë një mikroçip sekret

Kompania Apple duket se do të vendosë një mikroproçesor në iPhone 15 Pro për të shtuar disa opsione. Një ndër këto opsione do të jetë Find my iPhone i cili do të funksionojë edhe kur telefoni është fikur. Nëpërmjet këtij opsioni do të bëhet e mundur gjetja e telefonit tuaj.

Mikroproçesori i ri do të jetë në gjendje të komandojë butonate e volumit, butonin e ndezjes dhe do të jetë mjaft i ndjeshëm ndaj çdo prekjeje. Funksioni Apple Pay do të forcohet akoma më shumë duke u bërë më funksional.

Butonat e volumit do të përdoren duke i shtypur, por mund të përdoren edhe vetëm duke rrëshqitur gishtin për të ulur ose ngritur zërin. Mikroproçesori i vendosur do të zëvendësojë modalitetin Super Low Energy që përdorej në telefonat e mëparshëm iPhone.

Edhe pse versioni iPhone 15 Pro mund të mos e ketë të njëjtin mikroproçesor, ai do të vendoset në versionin pasardhës. iPhone 15 Pro mendohet se do të dale në treg në shtator dhe do të jetë prezantimi i programit të ri iOS 17.

/PCWorld Albanian

The post Apple iPhone 15 Pro do të ketë një mikroçip sekret appeared first on PCWorld Albanian.