Gjilan.AL

G-Lan City

Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin master – Fakulteti i Edukimit – Afati i Janarit 2022/2023

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit në nivelin master programi: Mësimdhënie në Gjuhë dhe Letërsi Shqipe, se pas përfundimit të provimeve diferenciale, rihapet afati për paraqitjen e provimeve për Afatin e Janarit 2022/2023. Paraqitja e provimeve mund të bëhet nga data 16.02.2023 deri më datën 20.02.2023 ora 23:59.

 

 

Suksese!