Gjilan.AL

G-Lan City

Lokale

Nënkryetarja Leonora Morina-Bunjaku, merr pjesë në konferencën “Diaspora Flet”

Është mbajtur konferenca “Diaspora Flet”, me çrast pjesë e panelit ishte edhe nënkryetarja e Komunës së Gjilanit, Leonora Morina – Bunjaku, e cila ka prezantuar projektin e Lagjes së Arbërisë. Gjatë kësaj konference të organizuar...

Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Tri magjistralet kryesor për në Gjilan, ajo nga Bujanoci, nga Prishtina dhe nga Ferizaji janë në gjendje shumë të keqe, për çka shumë banorë kanë hequr dorë nga përdorimi i veturave. Sipas zyrtarëve komunal të Gjilanit projektet...

Alarmon zyrtari i AAK-së: Gjilani po pëson çdo ditë si pasojë e papërgjegjësisë totale

Nuk po ju drejtohem si zyrtar i një subjekti opozitar, por si një taksapagues i Gjilanit i cili po pëson çdo ditë si pasojë e papërgjegjësisë totale që ju keni në raport me Gjilanin. Është bërë vërtetë sfiduese me dalë e me hy në...

Sport

Teknologji

Shëndetësi